Hikayemiz
Bir restorandan fazlası değiliz, en yi bildiğimiz işi yapıyoruz..
20 kişilik salon ve bir ızgara ile başlayan hikayemiz…
Çok önceleri hayalini kurduğumuz Kimyona 35 m2 olan ilk yerimizi açtığımızda, yerimiz küçük ruhumuz ve çalışma gücümüz kocamandı..
Hiç yılmadan, hep daha iyisini ve ileriyi hedefledik. Zaman ile değerli müşterilerimiz lezzetimize ve işimize olan inancımızı destekleyerek bizleri bu günlere getirdi. 180 kişilik kapalı ve açık alanı ile Kimyon 100 çeşit üzerinde geniş yelpaze menüsü ile Kadıköy Kadife sokakta hizmet vermeye devam etmektedir.2011 yılında 500m2 Toplam kullanım alanı ile hizmet vermeye devam ettik.Üretim tesisimizi kurma kararı aldığımızda bu işin ne kadar zor ve sancılı bir süreç olduğu bilince ile başlamıştık. Profesyonel ekipler ile çalıştık, Soğuk hava deposu ve Buzhane depomuzu kurduk, Asansör sistemi ile üretim tesisi ve mutfak arasındaki iletişimi en kısa çözüme ulaştırdık.
Sözümüz…
Sadece taze, güvenilir ve sürdürülebilir üretici ve aracılar ile çalışacağız…
Misyonumuz
Ürünlerin satınalması, üretilmesi ve masanıza gelmesi aşamalarında tümsel bir yaklaşım izliyoruz